En första utflykt för året med Aktiva Seniorers Norra Förening blev äntligen av. Coronapandemin har hållit oss alla i ett oönskat skick och vi ser med tillförsikt framåt att åter får vara aktiva med studiebesök liksom föreläsningar.
I bästa sensommarvädret med 23 C den 9/11 2021 gjorde föreningen ett mycket uppskattat besök på Liste Gård i Norrlanda, ett Vandrarhem för folk och Lammrarhem för fän.
Föreningens träffar har ju lyst med sin frånvaro men nu börjar det vända äntligen. Här blev vi serverade fika med nybakade pajer som kakor, rundvandring i vandrarhemsdelen och Spa bassängen, galleriet, växthuset med massvis av vindruvsklasar och visning av alla de snittblommor man kunde köpa med sig... 🌷🌷💕
Vi fick även information av gårdens drivande själ, Christina, om Bältros liksom vikten av vaccin mot TBE. Fästingar finns det gott om och de behöver ju blod från oss och våra husdjur bär hem dem oönskat i pälsen... 🥺😥
Lammen i hagen bredvid hade ett eget "Lammrarhem" och där bräktes det hej vilt under vårt besök. 🤗💕
Föreningen Aktiva Seniorer uppskattade hela arrangemanget och dess styrelse, Gunnar och Gudrun von Corswant, Ingegerd Hörsne, Kjell Sönnergren tackade å allas vägnar för att ha fått njuta av denna idyll som vuxit upp här i Norrlanda.

Mvh //Bia 🌷🇸🇪